Venizia er produceret af GOTS-Certificeret bomuld, der sikre miljøvenlig produktion uden brug af pesticider. Derudover er bomulden håndplukket, og der er bl.a. strenge krav til farvning, håndtering af spildevand, transport, affaldssortering og ikke mindst gode arbejdsforhold.

Merinoulden brugt i Venezia er RWS-certificeret, hvilket er en eftertragtet certificering, med høj garanti for dyrevelfærd og biodiversitet. RWS mærket gør ulden sporbar gennem hele forsyningskæden tilbage til farmen, det kommer fra. Det er en garanti for etisk dyrehold, samt bæredygtig brug af jord og græsningsarealer. kort sagt, ulden kommer fra får, der har optimale levevilkår.

Venezia er kendetegnet ved sin fylde og struktur, der skaber en helt vidunderlig volumen. Luftigheden i garnet giver et smukt og jævnt resultat med ensartet maskebillede, uanset om du strikker eller hækler.

Kvaliteten kan bruges i alverdens projekter, men vi vil især fremhæve at der er et superlækkert helårsgarn. Der er lunt, men ikke bliver for varmt. Sæt det for eksempel i en sweatere, cardigans og veste, som du kan bruge hele året. Venezia fås i 28 flotte farvevarianter

Denne webside bruger cookies. Fortsætter du accepterer du vores brug af cookies.