Mayflower Venezia 11 Mørk Navy Blå

49,00 kr.

Venezia består af RWS-certificeret merinould og GOTS-certificeret bomuld, hvilket giver et helårsgarn af højeste kvalitet.

Garnet vil især tiltale håndarbejdsentusiaster, som går op i dyrevelfærd og miljø. RWS-certificeringen sikrer den bedste dyrevelfærd, mens GOTS-certificeringen betyder, at bomulden er dyrket uden kemikalier, og at alle behandlingsprocesser er sket på en miljøvenlig måde.

Venezia er det første RWS-certificerede garn i Danmark, hvilket gør garnet uundværlig i ethvert kvalitetsfokuseret sortiment.

På lager

Mayflower Venezia er en skøn blanding af bomuld og merinould og et meget blødt og fyldigt garn med god tekstur. Kernen i Venezia er de blødeste fibre af merinould, som holdes sammen af en finmasket tube af økologisk bomuld. Garnet har det smukkeste, afdæmpede farvespil, da de to fibre tager forskelligt imod farve, når garnet indfarves.

Venezia er det perfekte garn, hvis du går op i dyrevelfærd og bæredygtige tiltag.

Bomulden er nemlig 100% økologisk og GOTS-certificeret, hvilket betyder, at der ikke er brugt kemikalier i dyrkningen, og at bomulden bliver nænsomt håndplukket, når den er perfekt høstklar. Derudover forgår alle farve- og behandlingsprocesser på en miljøvenlig måde, hvor der er store krav til bl.a. håndtering af spildevand, affaldssortering, transport og arbejdsforhold.

Den mulesing-fri uld brugt i Venezia er RWS-certificeret. RWS (Responsible Wool Standard) betyder, at ulden er sporbar igennem hele processen tilbage til gården, og at der er garanti for den absolut bedste dyrevelfærd, hvor dyrene ikke alene skånes for smerte og ubehag, men også lever efter deres egne naturlige instinkter. Samtidig er man med RWS også sikker på, at biodiversiteten i dyrenes græsningsområder bliver beskyttet, så dyrene hjælper med naturpleje fremfor at udpine jorden.

Venezia er en drøm både at strikke og hækle med, og det luftige garn giver et enormt blødt resultat, som forbliver luftigt. Garnet har en naturlig fylde, hvilket giver en flot og jævn maskestruktur.

Venezia er et oplagt garnvalg til mange forskellige projekter og anbefales især til sweaters, cardigans og veste, som skal bruges hele året rundt. Indholdet af bomuld gør nemlig garnet mindre varmt end ren uld, ligesom ulden giver god åndbarhed.

Materiale 70% bomuld, 30% uld
Vægt 50 g
Længde ca. 105 m
Anbefalet pind 5,5-6 mm
Strikkefasthed 17 m x 23 rk = 10 x 10 cm
Certificeringer GOTS, RWS
Garngruppe Medium

 

Vaskeanvisninger
Håndvask
Må ikke stryges, presses eller dampes
Må ikke tørretumbles
Må ikke bleges
Liggetørring

Relaterede produkter


Ofte købt sammen med

-50%
Original price was: 150,00 kr..Current price is: 75,00 kr..
-50%
Original price was: 150,00 kr..Current price is: 75,00 kr..
-50%
Original price was: 150,00 kr..Current price is: 75,00 kr..
-50%
Original price was: 150,00 kr..Current price is: 75,00 kr..

Denne webside bruger cookies. Fortsætter du accepterer du vores brug af cookies.